Wij mogen ons gelukkig prijzen met goede partners. Onze partners ondersteunen ons dagelijks werk en zorgen voor continuïteit voor onze organisatie.

Raetsheren van Orden

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Raetsheren van Orden om te kunnen bemiddelen in verzekeringen en voor het openen van bankrekeningen op naam van de VvE. Dit is een vereiste van de Autoriteiten Financiële Markten (AFM). VvE Beheer Viridis handelt onder het vergunningsnummer van Raetsheren van Orden dat bij de AFM geregistreerd is onder nummer 12008569.

Wij benadrukken uitsluitend te bemiddelen in verzekeringen en verstrekken absoluut geen advies. Raetsheren van Orden is een onafhankelijke registermakelaar in assurantiën. Vanuit haar deskundigheid en vakbekwaamheid is zij bevoegd VvE’s te adviseren op het gebied van verzekeringen. De professionals van de VvE Desk bij Raetsheren van Orden zijn u graag van dienst bij vragen en opmerkingen. Raetsheren van Orden heeft daartoe een specifiek e-mailadres beschikbaar zijnde: vvebestuur@rhvo.nl

 

VS Vastgoedadvies

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met VS Vastgoedadvies voor het opstellen van meerjaren onderhoudsplanning c.q. begroting (afgekort: MJOP, MJOB, MJO). Wij kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden voor scherpe tarieven. Het inkoopvoordeel is geheel voor uw vereniging.

 

Twinq VvE Software

Wij maken gebruik van het softwarepakket Twinq VvE Software. Twinq is marktleider en levert gespecialiseerde software aan beheerders. Hiermee heeft 24 uur per dag 7 dagen in de week inzicht in uw digitaal VvE dossier.

 

BvvB

Wij zijn lid van de Branche organisatie voor VvE Beheerders. Door slechte ervaringen met beheerders vanuit het verleden heeft de markt een slechte naam gekregen. De brancheorganisatie wil hier iets aan veranderen. Een belangrijk onderdeel van het lidmaatschap is bijvoorbeeld het ondertekenen van een gedragscode. Daarnaast blijven wij goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt.

 

Beroepsonderwijs

Wij leiden vakmensen op door stages aan te bieden aan studenten van het MBO en HBO. De jeugd is de toekomst en wij vinden het leuk om jonge mensen enthousiast te krijgen over het vak. Dit kan zijn voor opleidingen op financiële administratief, secretarieel of technisch gebied.

 

Dolmans calamiteitendienst (Technisch beheer en Totaalpakket)

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten en schade. Voor de opvolging van calamiteiten is er een overeenkomst afgesloten met Dolmans calamiteitendienst. Zij verzorgen de eerste bereddering en herstel van ernstige calamiteiten en schades. Dolmans heeft landelijk dekking en zij kunnen schades integraal tussen opstalverzekering van de vereniging en uw inboedelverzekering oppakken.

 

VvE Belang

Wij zijn lid van VvE Belang. Ondanks dat VvE Belang een belangenorganisatie is voor appartementseigenaren zijn wij lid. Dit omdat wij benieuwd zijn naar wat er leeft onder de leden van een VvE. Daarnaast is VvE Belang actief in Den Haag om zaken aan te kaarten en/of positief te beïnvloeden in uw voordeel. Wij blijven graag goed geïnformeerd.

 

Nederland VvE

Als bestuurder of lid bent u niet dagelijks bezig met uw VvE. Mogelijk bent u niet goed op de hoogte van alle wet -en regelgeving en bent u weleens op zoek naar goede informatie. Deze informatie kunt u niet terugvinden op onze website, want schoenmaker blijf bij je leest.  Wij beheren VvE’s en dat is onze focus en zijn geen wikipedia. Nederlandvve.nl is uitgebreide site voor alle VvE Informatie.

 

Vastgoedmanagement Nederland

Wij zijn lid van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL). VGM NL is de grootste branchevereniging voor vastgoed en VvE beheerders. Aangesloten VvE Beheerders hebben een gedragscode ondertekend om alle belangenverstrengeling te voorkomen. Daarnaast dienen aangesloten VvE beheerder diverse verklaringen omtrent goed gedrag (VOG verklaring) te overleggen. Kortom nog een belangrijke waarborg voor een betrouwbare partner in het beheren van uw vereniging.

Aanmelden nieuwsbrief